-

Jag har typ kramp i mitt ben, väldigt skönt! Fast nee. Är fett sur för mamma vill att jag ska komma hit på torsdag igen och pappa ställer som vanligt inte upp för mig. Blir så jävla förbannad att det inte finns.

Orkar inte blogga mer nu.
HÖRS

:@@@@@@@@@

JÄVLA FITT HOR UNGAR SOM PLINGAR PÅ TUSEN GÅNGER VÄCKER MIG JAG GÅR NER FÖR ATT ÖPPNA SÅ BA "BUS ELLER GODIS" MY ASS ATT JAG GER DOM NÅT GODIS, FITT UNGAR SKA SLÅÅÅ DOM

LOL

Om ni ville veta tänkte jag hoppa in i duschen nu och göra mig lite fräsh heheh. Stod nån och plingade på dörren ett tag men pallade verkligen inte gå ner och öppna, mamma och dom vet jag inte vart dom är? Kanske och köper pizza för det ska vi äta idag :) JAJA, nu ska jag ha tråkigt i badrummet istället,
PUSS


BORED

Nu har jag varit oacceptabelt uttråkad sen fredag 29/10 19.48
Jag har taggat tills imorgon kväll (och tisdag, onsdag, torsdag) sen fredag 29/10 20.03

JAFAN IMORGON KÖR VI

OOOOOSERIÖÖÖÖÖST IHHHIIHIH

GAYGAYGAYGAYGAYGAY.
Jaa alltså säger bara tur att jag stannade hemma igår kväll. Polishuset YIPPIE fast nee.. Aja danni klara sig fint och då är jag klaaaad :) haha turmänniska hon är alltså..
MEEEN nu ska jag upp och keka frukost osv, sen ska jag iväg blablabla pallante förklara men de är tijll........ HEJ OSERIÖS CECILIA SOM VARIT EXTREMT UTTRÅKAD I ÖVER 24 TIMMAR NU, ja vill feeeeeeesta untzuntzuntz babbbyyy!!!!!!!

IMORGON DÅ JÄÄÄÄÄÄVLLAR HAHAHAHAHHAFLSLAS
BAJSBAJSBAJS

Everyone knows it is how you get famous (y)

Fuckfaces, är helt jävla stört seg i huvet så tänkte faktiskt gå och borsta tänderna och sen sooova. Imorgon ska jag duscha (anteckna) sen hoppas jag att det blir sleepover hos emma :) lovely giirl, saknar henne! Jaaaja vi hörs imorgon (fast egentligen är det ju idag heheh)

PUSS

Cry me a river liksååm

TJENA FOLKET. Håller på att bli sjuk kul fast nee. Iallafall stannar hemma ikväll för riskerar inte ett helt lov åt helvete för en lördagskväll som ändå inte hade nåt roligt planerat. NÄPP SÅ BLIRE!

Jag har inga cigg har bara rökt en idag vet ni hur mycket jag håller på att dö eller? SJUKT. Så nu ska jag gå och deppa lite för det i soffan fast först ska jag kissa HIHI busigt va?

HEJDÅ FLUM


4 minuter kvar haha!

ÅHH DAMP. Åker till pappa för att träffa julle sen när man är på stationen så skriver hon "kan inte träffas idag" man ba GAY. Så nu är jag fett lack och alla är typ upptagna på dagen men inte ikväll och ikväll kan inte jag? KULRÅÅ! Fast nee.. Så nu letar jag offer som måste stå ut med mig idag.

HEJDÅ

Kent - Våga Vara Rädd


En annan tid i samma land, samma gamla rädsla, andra namn.
Från kalla krig till varma vintrar svarta hål
Du står i frontlinjen igen, allt allt allt kommer till den som
vågar vara rädd

The king is gone but he is not forgotten

Godmorrrrrrrgon!
GÖRNI? Jag ska typ lyfta på mitt jeefla arsle och börja fixa mig typ NU, för om en timme ska jag ta bussen osv till väsby. Träffa jullebulle är planen :) sen ikväll vettefan? Tror jag stannar hemma haha PINSAMT. Jag vet.. Men men nu måste jag kissa,
PUSS

Every step is a step closer to your deadline

Nu ska jag skriva ett lite allt inlägg som jag egentligen skulle kunna dela upp i kanske 4 olika och verka som en bra bloggare. Men det är jag ju ändå inte så vafan spelare för roll ?

Min hårbotten är förstörd. Såg det nyss, alltså jag har typ seriöst sår, eller jag får det iaf, för så fort jag nuddar den typ börjar den blöda. Sjukt fattar inte varför, använde iofs inte Tresseme i förrigår (eller närfan det nu va) och jag använder ALLTID Tresseme. Helt klart bästa! Men aa jag vet inte varför som sagt och det är lagom irreterande, så nu ska jag försöka låta den va.. (GOOD LUCK CHUCK!)

Min batteritid på dator is running low. 43 minuter kvar sa den nu (23.34). Just so you know.

Jag har haft string på mig hela veckan (hahahha NEJ inte samma, de vore lite unfresh eller va tycker ni?) och nu ba pallade jag inte så satte på mig världens skönaste nallepuh trosorna. UNDERBART.

Jag lever i en bubbla.

PUSS&GODNATT
(ska spara batteritid tills imorgon bitti)

HEIIIIII

Hej jag heter Cecilia och jag sitter hemma på en fredagskväll. Nää men asså jag var/är nere på noll så orkade inte. Tråkigt bara att imorgon också lär bli en hemmakväll haha och typ söndag med? [email protected]!!!! fast nee.

Jaja var fett deppmode som sagt men en liten flicka vid namn Emma har gjort mig glad :) niceprice alltså. Vill fan ut och röka fast nee, det går inte.

Jaaaja
PUSS

RUN BITCH RUN

Måste sticka till praoen nu, heidoo :)

I wonder if I ever cross your mind?

Jaa nu är jag hemma hos mamma. Har ätit (:(/:)?) (känner att ni förstod 0 av det där) och nu ska jag lägga mig i min älskade soffa. Har fått hem skolfotona också, haha ja alltså jag är faktiskt rätt nöjd. Kanske lägger upp en bild? Mjoo det ska jag faktiskt göra men har glömt min kamera hos pappa (vadå glömt, erkänn att du lämnade den för att du aldrig använder den längre. Och jag ska få en systemis? Förresten så ska min systemkamera heta Harry. Så ni som döper en systemis till Harry nu lär jag döda för det är MITT namn! Okej känner att jag kanske bör sluta skriva i denna parentes haha). Nu blire television maddafakkahhs,
PUSS

Förstår inte..

Jag måste fan ta tag i mitt liv, är bara så jävla irreterad. På mig själv och omvärlden. Varför ska alltid killen vinna? FUCK. Och jag då. Det är ju mitt fel. Fast egentligen är det ju inte det. Men jag måste orka, orka ta tag i allt det ändå jag behöver göra egentligen är att prata? Men jag orkar inte det för tillfället. Och det suger.

Jag hatar hur samhället fungerar. Hatar det. Hatar att vara rädd. Ord gör så jävla mycket ondare än slag. Så snälla, sparka mig, slå mig, misshandla mig.. Vad som helst men stäng din jävla käft.

Jag orkar inte.
Nu går jag ut och röker.

F U C K T H I S

Jag är typ tom på ord, vill bara må bra, eller mår jag bra? Är det såhär när man mår bra? Nej det är det inte, det kan det inte vara. Eller? MEN NEEJ det går bara inte.

Jag får hjälp men har svårt att ta emot den. Vill göra en förändring men vågar inte. Vågar inte berätta allt som hänt för dom som kan förändra någon. Ibland hatar jag mig själv. Eller okej, ganska ofta.


You were telling lies and they belivied you

Nu sitter jag och chillar med Anki,
jag gillare,
vi ska dra till donken typ nu sen klockan två ska jag till skolan för att gå igenom musik,
ja det är ju lagom kul?
Pallade inte praoen idag om ni undrade.
Hejdå


Wantie


Åhh! Herrmodell så den skulle sitta perfekt lite oversize till leggings och massa smycken.
299 :- Junkyard.se

Det som inte dödar dig gör dig bara starkare

Jag lever numera för en fyra-årig tjej som sa rubrikens ord idag, till mig. Hon är bäst. Jag började gråta och kramade henne jättehårt och hoppas innerligt att hon aldrig blir våldtagen.

19.15

Om nån vecka får jag en systemkamera,
då ska jag skaffa en ny blogg, som ska vara lite trevligare
& läsvänlig för mamma.
Då kan jag reklamera den på facebook och livet blir så mycket roligare.
HEIPA


Den här elden brinner på riktigt, den brinner för dig

HEIII PEPS, jag gick hem från praoen för mitt huvud is killing me. Sitter och väntar på att kjell ska logga in på msn, brukar inte använda den där skiten haha men allt för att slippa facebook chatten känns det som? Aja sitter och tjockar mig framför tven, är allt annat än på blogghumör hähäähähähähähä...

HEDDÅÅÅ


TIDSINSTÄLLT

ute och röker hörs när jag kommer in igen :)

"Inget är på riktigt längre allting drivs av bidragspengar"

Jahaja, onsdag idag väl? Kuulrå. Fast ne. Om alla ville veta har jag en för liten behå på mig, den va asskön förut men inte nu, jag gråter floder, bara så ni vet. Ska snart dra till praoen eller typ NU, så hinner jag förorena luften också YEEEY.

Hejdå.

Push the trigger

Ja, igår blev en helt okej måndag ändå. Åkte med Frida till centrum, fick med mig en tröja och trosor hem haha, visar senare. Sen köpte vi godis och käka sushi, najs.

Nu ska jag typ dra till praoen, hoppas på att få träna ikväll också, får seee.. Går inge bra för mig att pricka tangenterna så jag signar ut nu,
PUSS


(:

Det här kanske blir en helt okej måndag trots allt.

S E X I G T


PALLANTE

Godmorgon allihopa,
jag är sjukt otaggad på denna måndag.
Först prao (som jag verkligen inte pallar just nu), när jag kommer hem måste jag packa alla kläder och saker för jag åker till mamma idag. Efter det ska jag till ungdomsmottagningen (kurator typ) och sen ska jag på möte på nån nyrekretering som jag inte ens vill vara med på.
HEJDÅ

-

Aa asså tror inläggen blandades lite där? MEN SKITSAMMA PALLA BRY SIG.


GODNATT


Det är svårt, livet är svårt. Och jobbigt. Känner mig som bilden - suddig och ofokuserad.

TREVLIGTRÅÅ

Som ni redan vet fyller ju jag år idag, hehe kuuuuuuligt. Jag fick:

Iphone 4 (kommer i veckan)
Systemkamera (får den i början av november)
Pengar
Klocka
Smycken
+ en speciell sak med min syster som aldrig kommer gå att förklara :)

Jag är nöjd, längtar ihjäl tills min lilla bebis kommer, älskade telefon hihi!


OUTFIT



Tröja (ny) - HM
Klocka - Ur&Penn
Armband - Kicks
Ringar - Gotland, GinaTricot, Indiska

Så jäkla enkelt, skönt OCH snyggt. Totally awesome alltså!


Give me what I need & do the best of me

Tjena folket,
jag ska typ gå ner och börja fixa nu innan alla kommer klockan fem. Spelade in en videoblogg och tog massa outfit bilder men datorn jobbar inte särskilt snabbt när det gäller att föra över allt. Lägger väl upp det ikväll, eller kanske inte VB då men outfiten haha! Jaja nu ska jag röra på mig,
HÖRS IKVÄLL


This is the thing

HelloReaders,
jag har varit på en alldeles för lång promenix med Kjellberg, det blev kallt, särskilt eftersom man stod och vänta på en buss i 20 minuter som ändå aldrig kom.
Nu ska jag äta något och dricka v a r m choklad,
PUSS

I thought that you were someone else

WAHH READERS, här sitter jag med tre kuvär i handen..? Neiii men klart jag har öppnat dom, men tänkte att jag visar/ säger allt jag fått ikväll istället :) MEN GLAD ÄR JAG!

Nu ska jag snart gå upp och sen hitta något att göra. PUSS

You are gone and I am hunting

Näfan nu ska jag sova, hörs imorgon,
GODNATT

Under everything there's just another human being

FOLKS, denna lördag har inte bjudit på mycket uppdatering hähä jag vet. Meen, först så spelade ju vi match mot Föräldrarna på bipen. Vi vann på straffar (:D:D:D), det gick dock åt helvete för mig men gjorde 1 mål och satte sedan den avgörande straffen (=2 mål hehe) så efter det kändes det iallafall lite bättre.

Efter det åkte jag hem och duschade, sen blev det snabbt iväg igen till Stinsen med papi, men käkade bara där och sedan åkte vi vidare till Kista. Där köpte jag ett par skor och en tröja (visar imorgon), tröjan kan ni kanske se lite halvt på bilderna i inlägget under.

Sedan drog bästa laget in till stan och spelade laserdome! Kul som alltid. Efter det åkte jag hem till Ekholms och tillbringade kvällen där. Kom hem vid halvett.

Otroligt tråkigt inlägg men orkar inte bry mig hiihihihhi :))))) fyller ju trots allt år hähä!
PUSS


BIRTHDAYYYYYYY

  
Jag fyller år förfan! SJUKT NICE. Ska snart blogga om dagen osv hehe lovar,
JAG ÄR FUCKING FEMTON, BARA TREEE ÅR KVAR! (taggad till tusen)


Shut up and drive

GodMorgon, wassöp?
Ska typ snart ta nåt att keeeka för har föräldrarmatch halv ett, TAGGAFAN. Ska krossa dom som in i helvete, bara så ni vet alltså. Jag mår bra idag, lite ont i huvudet och lite illamående men det var det värt. Får se om jag ska använda den där 0troligt c00la funktionen tidsinställda inlägg, annars hörs vi senare.
PUSS

SOOOVA...

Jag mår illa och har ont i huvudet. Bakfylla påväg eller? Så ska stänga av datorn nu och chilla galet framför tven tills jag somnar, imorgon är det föräldrarmatch och då ska jag vara PIGG!

Sjukt många gånger jag skrev fel men tror det blev rätt nu. Fan är fortfarande full...

Fucking awesome

WEEYO, sitter på toan (?) och ska snart hoppa in i duschen, JAG ÄR GLAD, ikväll ska jag festa, dricka lagom mycket och ha lagom kul! Kommer vara bakis imorgon när vi har föräldrar match och grejer men det löser sig! Hörs inatt eller nåt,
PUSS

F A N

Det här skulle ju bli en bra dag.
Skitkul att man praoar på ett dagis och första snön har kommit, man har inga bra skor och det är kallt som fan.
CONVERSE FTW
Eller..?

Kom igen liksom. Två dagar kvar tills min födelsedag,
och jag ville
verkligen inte ha snö på den. KUK

23.44

Imorgon ska fan bli en bra dag, jag ska ha kul.
En gråtandes Cecili@ signar ut

Kent - Socker

Spelar inte längre någon roll
Jag orkar inte slåss
Det är bortom min kontroll
Du lämnade mig ensam
Och självklart blev jag rädd
Min sista gnista hopp var att synas att bli sedd
Och jag glömmer bort att andas
För sex, musik och våld
var det vackraste som hänt mig sen själen min blev såld
Att synas utan att verka ser enkelt ut på håll
Men jag lever på impuls nu via fjärrkontroll
Men jag sa alltid nej



Den här texten, första versen, det är så äkta, det är jag. Allting, varenda ord, stämmer in. Det gör ont men det är sant. Är så jävla förbannad just nu, att det inte finns. Mina tårar är slut, det är det värsta som finns. Jag kan inte gråta. Det går inte. Jag förstår inte vad det är som håller mig kvar här, i ett jävla helvete till liv. Jag vill inte.


21.37

Hey babes,
nu är jag ensam, har träffat mitt lilla födelsedagsbarn också, aka. Jonatan Kjellberg. Nu sitter jag och kollar på lyxfällan, asnajs hehe, planerar helgen också, den blir najs, tror jag.
PUSS

21.37

Hey babes,
nu är jag ensam, har träffat mitt lilla födelsedagsbarn också, aka. Jonatan Kjellberg. Nu sitter jag och kollar på lyxfällan, asnajs hehe, planerar helgen också, den blir najs, tror jag.
PUSS

Tomorrow I be gone

Sitter och chillar med Anki, det är najs, älska att hon är 18 också, sånt gillar vi! Vi lagar mat, snackar pengar och lyssnar på Cervello, bra skit det där.
PUSS


Oinspirerad & Fantasilös

Svart eller vitt
Hund eller katt
Ut och festa
eller hemma och mysa
Tv-spel eller datorspel
Singel eller upptagen
Lunarstorm, helgon eller playahead
Ragga eller bli uppraggad
Big brother eller paradise hotel
Svart hår eller blont
Blåa ögon
eller bruna
Choklad
eller lakrits
Göteborg eller stockholm
Högerhänt eller vänsterhänt
Coca cola eller fanta
Pizza eller kebab
Älska eller älskas


22.22

Sitter och kollar på Barca, dom slarvar väldigt mycket, illa. Imorgon är det torsdag och sen är det fredag, då är det fest, vilket resulterar en glad Cecili@. Jag vill bort hemifrån, hem till nån som jag känner mig trygg med, där jag mår bra, men det kommer inte hända, wtd, life goes on. Kolla klockan när jag publicerar det här förresten, c00lt va?


15.41

Nu drar jag till ica med Kjellis och Amanda,
ses sen tjockisar.

PROBLEMS

Jävla tv, eller rättare sagt jävla reklam,
jag måste ha chips, typ nu,
får damp.
HJÄLP

ÄLSKADE CHAILATTE

 

I guess I call you with your Pickup Truck

Nu har jag träffat Danni, Kicki och sedan Amanda, plus lite andra grimstabarn. Det var mysigt, fick värsta utskällningen av nån random snubbe och om han skulle få reda på vad hans kollega gjorde 15 minuter tidigare så skulle han få en ännu större utskällning, synd bara att jag är så snäll och inte tjallar.

11.46

Jag måste ut, göra nåt, dampa loss på nån, snacka, skrika, skratta. Vad som helst men kan inte sitta här länge till, rastlös chey nr.1!

Drömde förresten att jag hoppade framför ett tåg inatt.

aihaigh08q380

INGENTING FUNKAR SOM JAG VILL, FAN FÖR LIVET, ÅHH FETT DAMP JAG FÅR, FITTAKUKHELVETE.


M. Krunegård

ENSAM OCH STARK, VILKET JÄVLA SKITSNACK!

G O L D M E D A L


Kolla, senast jag var riktigt glad var igår, när Frida satte sin straff och vi var segrare av SKOLDM 2010, så det finns lyckliga stunder, och tro mig, jag utnyttjar dom :)

Vad spelar det för roll om vi blir 60 eller 100?

Senaste tiden har jag kännt mig tom, vet inte riktigt vart jag ska ta vägen, vad jag ska göra eller vart jag ska vända mig. I början var det skönt, med tanke på att jag mått psykiskt dåligt och varit deprimerad i tre år, så det kändes som en lättnad, att inte kunna tänka över huvud taget. Jag började kunna sova på nätterna och jag sov mycket bättre, allt flöt på bara, för en gångs skull. Självklart fanns allt som trycker ner mig kvar men eftersom jag inte tänkte så långt så tänkte jag inte på det heller, och jag började skratta och känna mig glad igen. Sen började dom sömnlösa nätterna igen, men skillnaden nu från innan var att jag inte kom någonstans med dom, eftersom jag inte kunde tänka. Så jag mådde dåligt men stod verkligen och trampade vatten. Jag vill verkligen prata med någon, eller prata gör jag ju, om det. Men jag vet aldrig vad jag ska säga, jag vill bara att folk ska förstå hur det är, hur illa det ligger till. Jag vill på nåt sätt bevisa det och då kommer tanken på självmord.

Visst, mina nära och kära kommer lida, men då kommer inte jag känna av det. Jag kommer inte behöva lida av den här skiten. Fyfan vad underbart det vore.
Men nej, nejnejnejnejnej. Jag ska inte, har lovat hähä..


08.28

WAHH, prao nu då. Jag hatar prao.
Det är pinsamt dom första två dagarna, sen blir det bara långrtråkigt resten av veckan, och sista veckan är det allmänt jobbigt.
BLÄÄÄÄÄÄ
Hörs ikväll om inte dagisbarnen äter upp mig

22.33

Jag såg nyss en brud på tv, hon va väl 80+ och hade rökt sen hon var 15. Hon var äcklig och läskig, jag gillade inte henne, jag vill verkligen inte bli så. Bara så ni vet.

Jag är trött.
Jag ska sova.
Mina sömnlösa nätter har minskat stort,
sjukt nice.
GODNATT


VICTORY

VI VANN, VI FUCKING VANN. HELA SKOLDM 2010, NORRVIKENS SKOLA VANN, ÅH JAG ÄR GLAD.


When i go, when you see my spirit die

ÅÅÅÅKEJ,
fan nu ska jag försöka få mig själv att tagga! Snart final i skol-dm, just nu vill jag mest sova men det ska vi ändra på!
HÖRS SEN

Move the fuck on


PALLARUBRIKLIKSOM

Tjäääna,
jag tycker om denna söndag, den är mysig och bra.
Om en halvtimme ska jag åka till min kära syster på kalas, eller ja, hon är 20 så kanske inte ska kalla det kalas haha. Innan det ska jag äta, byta om, fixa mig och lägga fram saker pappa ska tvätta = HEIDO!


ILY

Jag Älskar Dig
 / LARS

Kent - 747


Älskling det är livet som leker




Tre bilder från igår, HAHA, på en toalett på mcdonalds. Så ni vet liksom, kanske lägger upp nån film eller två, vet inte hur mycket jag vill skämma ut mig just nu.

10.49

Bakfylla? Nee.. Eller?
Nej men mår bra idag faktiskt, inte ens ont i huvet. Igårkväll var bra, det jag kommer ihåg iallafall. Förutom att jag spydde ner min sko och ringde fel personer, men äh vafan det löser sig.
PUSS

gkjawds

Jag är hemma, bara så ni vet liksom.
HEJDÅ

Knowing that I eats for one, not two, it's awesome

En stor (gigantisk, enorm) sten (klippa, berg) från mitt hjärta.
Lättnaden är en av dom bästa känslorna någonsin.

Crapcrapcrap

DAGENS VILL HA: FEST! (godis, ben&jerrys, pengar, lov...)
DAGENS KLÄDSEL: Leggings linnen blå hoodtröja skinnjacka halsduk converse 
DAGENS FRISYR: Toffs hähä
LÅT: Air Traffic - Shooting Star (och Kate Nash - Nicest Thing)
DAGENS PLANER: Fira systeryster
DAGENS SAKNAD: Kärleken.
DAGENS DUMMASTE: JAG
DAGENS MISSLYCKANDE: JAG
DAGENS DROG: Musik
DAGENS KÖP: Donken ftw
DAGENS GODIS: Choklaaaaaad
HUMÖR: Glad fast ledsen. Orolig fast ändå inte, rädd fast ändå trygg. Full av känslor men ändå helt tom.
DAGENS ROLIGASTE: Roligaste, underbaraste och allmänt bästa - Sara Gunnars

Come break me down, marry me, bury me

Scheena folks,
sitter och lyssnar på Gubben I Lådan, då blir man glad, alltid :) Skolan va chill, fast nä.. Jora, det funkade. Ikväll ska jag till systern min och fira hennes birthdaiiii, måste fixa present och grejjs med, AOUCH. Jaja det löser sig. Jag längtar tills imorgon, bara så alla vet :)
PUSS

Lika ostämd som min gitarr

Jag orkar inte blogga, min dator vill inte sammarbeta med mig och jag bara allmänt orkar inte leva. Jag vill bli full - och ha kul. Lördag, då jävlar. Imorgon har jag största SO provet men jag har inte pluggat nånting och böckerna är i skolan. BRA CECILIA. Va inte i skolan idag förresten, pallante..
Vi hörs när jag pallar
PUSS

Life as it shouldn't be

Jag är ful. Tjock. Dum i huvet. Korkad. En jävla idiot. Så misslyckad att det inte finns.

I don't wanna turn off the lights, I hope someone hears me tonight

Godnatt


!@)/.'W)=?#/(/%

KUUUUUUUUK.
Skrev ett inlägg men det försvann,
det här är Cecili@ som signar ut!

Put up the fire

H4TA LIV1, batteritiden på datorn är snart slut.. jobbigt, nu måste ju jag sova, fan! JAJA, hörs imorgon typ,
PUSS

If I only could be running up that hill

Hej folks,
hemma & nyduschad, det är nice. Nu väntar egentligen plugg men jag tror vi alla vet hur det kommer sluta. Sorgligt men sant, men skitsamma, det löser sig, det gör det alltid! Träningen idag gick fan bra, har en sjukt stor lust att fira det med en stor flaska rose, men det är tisdag, då får man inte dricka, det har jag lärt mig.
PUSS


PLUGGHÄST

 
Leker n3rd i pappas glasögon, OHFAN!
Det är inge bra att ha en sån grym plugglista på spotify som jag har, damn it, kommer aldrig klara provet imorgon men nu ska jag träna så det skiter väl jag i! :D HEHEHHEHEHHEEHHE

17.11

Heiiiii folk1, jak er hemma, kult va? Det kanske låter gott! Neeiiii men ska försöka vara lite serioouuuuus, fast neee! MåStE pLuGgA mAtTe :((((((((((( SADFACE. Alltså fan nu ska jag klaga!

Onsdag: Matteprov, engelska redovisning, NO redovisning
Fredag: SO prov

KILL ME PLEASE

Dumma korståg mot en lika korkad stad

Livet är jobbigt, det här är Cecili@ som signar uuuut!

Jag älskar dig ♥, Bästa Finaste Baltazar


Would it make it easier for you now, when you got someone to blame?

Tjännare,
idag har varit en bra dag, fast jag känner mig ändå tom, vet inte varför meeeeen. Var i kista och kom hem tomhänt (:OOOOOOOOO), sen åt jag sushi osv. När jag kom hem tog jag en promenad med Frida till ica, bra affär det där alltså.
Nu ska jag kissa och bädda sängen, alternativet är att dygna, men jag är trött.
PUSS

Say whatever you have to say - I stand by you

Tjenare Folket,
nu är jag hemma, äter macka och lyssnar på The Kooks. Ska skynda mig lite så ska jag och Frida gå till lite dagis här i förorten och desperat leta prao, aja, skönt att slippa göra det ensam iallafall! Senare ska jag åka med pappa (s plånbok) och shoppa, det gillar vi!
PUSS

11.29

Sitter på nån lektion i skolan, vet inte ens vilket ämne vi har? Bra där Cecili@! Idag efter skolan hoppas jag att pappa vill åka och shoppa med mig, hihi :)))))))))
JAJA nu ska jag fortsätta vara social med sara,
PUSS

Monday morning

Jag vill ha helg, inte måndag. Jag vill ha kul, jag vill festa! Menmen det är en hel skolvecka kvar, bara att stå ut. Nu ska jag gå till skolan, hoppas det finns nån som kan göra mig glad där iallafall.
PUSS

It is the destiny calling

Det är söndag och jag längtar ihjäl mig till nästa helg 
BIRA BIRA BIRA BÄRS BÄRS BÄRS

What you don't have you don't need it now

Jag hatar söndagar. Dom är långtråkiga. Jag har varit i Uppsala med mamma och käkat på Donken & gått runt på Ikea. Mötte min gamla lärare där, lite lagom bakis och astrött, men hon var gravid så vi såg ungefär lika hemska ut båda två.
Nu ska jag fortsätta kolla på bolibompa och spela Bouncing Balls.
PUSS

I told you, but you didn't listen, at all

Jag har inte dött, jag lovar. Har bara verkligen inte haft tid att blogga, men så äre helt enkelt. Igår spelade jag match, sen hälsade jag på minikusin (♥), och sen gick jag på We Will Rock You musikalen på kvällen. Det var en helt okej dag och jag är verkligen INTE på blogghumör, 
PUSS

Jag hörde sånger i mitt huvud, men dom kom aldrig ut

Jag sitter med min underbara Emma och chillar (okej, jag erkänner, vi letar efter nåt att göra, typ). Vi ska iallafall möta Danni förhoppningsvis, sen blire väl kulturhuset eller nåt, får se. Vi hörs senare,
PUSS

It's the wrong kind of place to be thinking of you

Vi har engelska, jag chillar gal1 och lyssnar på underbar musik. Moa dampar på sin data och jag leker med pennvässaren, precis som en engelska lektion ska vara. Nu ska jag nörda facebook och alla spel,
PUSS

08.37

Jag sitter på NO-lektion, det är tråkigt. Min klass har fått mig att skratta, så jag är glad, även om denna natt var ett helvete. Ikväll ska jag festa med min underbara vän Emma, jag gillar't.
PUSS

You're voice brings the sun to the snow

Om jag går och lägger mig nu hinner jag sova i tre timmar, fett grymt! Så nu säger jag godnatt. (Godnatt). Cecili@ signaaaaar ut broe!


Jag höde din röst på en ödslig kyrkogård


Jag borde få pappas kreditkort, eller nej förresten, det räcker med koden, för kreditkortet kan jag ta själv. Fast det här har jag FAKTISKT råd med, men, jag tycker det är roligare när pappa betalar.
PUSS

"Du ska veta att du är värd så mycket mer, han ljuger för dig och han sårar dig, så lämna honom nu"

Jag är klar med engelskan, fick ihop två sidor och tror till och med att jag kanske får lite högre en G, men jag vet inte, man måste ju ändå hoppas. Ett tag funderade jag på att sova men jag har ändrat mig igen, om ett tag ska jag plugga spanska men först måste jag spela lite facebook spel.
PUSS

00.20

Fuck facebook, jag måste plugga och skriva en hel jävla engelskauppsats. UNDERBART

I'll broke back like a starfish



Jag älskar Antony And The Johnsons, men den här bruden gör fan den här låten bättre än dom. Jag får rysningar (och ja, jag börjar gråta)

Is that alright with you?

Tårarna rinner, jag vet inte vart jag ska ta ivägen. Jag mår psykiskt dåligt och jag tänker inte skriva ut varför här, iallafall inte allt, långt ifrån. Det är för mycket, för mycket som har hänt och för mycket som händer. Jag klarar inte av att hantera det. Jag vill kunna må bra, men det går inte. Jag är har ramlat och jag kommer inte upp. Jag kommer inte framåt, det går inte. Jag äter inte, jag sover inte. Jag orkar inte bry mig och jag vill dö, men jag vågar inte. Jag är rädd för att leva, rädd för att dö. Vart tar man vägen då? Jag vet inte vart jag ska ta vägen. Vart jag ska vända mig, vad jag ska göra. Eller jo, jag vet vart jag ska vända mig. Jag vet däremot inte vad jag ska ta mig till. Vill skriva ut ALLT men det går inte, nej det går inte. Fan.


Vanligtvis klipper jag bort videon, men inte den här, för den här är bra. Den får mig att gråta, fast å andra sidan, det får allting just nu.

I won't get no relief until I'm dead

Jag satte nyss på Mustasch och jag säger bara nostalgi. Det känns så konstigt, för jag vet inte om jag saknar det eller inte, jag vet inte ens vad det är för känsla, det är inte det att den inte går att beskriva, jag bara förstår den inte.


"Fortsätt leva. Om inte för någon annan, gör det för mig"


One step forward, and two steps back.

Träningen blev inställd, jag blev deprimerad.
Jag har så lust att ge upp mitt liv, men nej, inte nu, jag får inte. Ska försöka sluta röka, fast vi vet ju alla hur många såna försök jag gjort.
Jag är sur, ledsen, deprimerad, arg. Mest deprimerad faktiskt. Och denna natt blir sleepless för jag måste skriva klart mitt jävla svenska arbete och nördplugga spanska, kul, verkligen.
Ni får ingen puss just nu.

Lover be strong

Tårarna är påväg, jag drar ut.

I've been keeping my hopes unbroken

Nu är jag hemma från skolan,
fortfarande tom på ord (men inte på känslor tyvärr). Ska testa nånting nytt snart som tydligen kallas att plugga, det blir spännande. Senare är det träning, fast det är inte förns 19.45, så jag hinner nog gråta ett antal gånger innan det och röka x antal ciggaretter.
PUSS


Jag vet att ni älskar mina otroligt snygga webcam bilder, eller hur?

You are the Nicest Thing i've seen

I wish you thought I was the reason you are in the world
I wish my smile was your favourite kind of smile
I wish the way that I dressed was your favourite kind of style
I wish you couldn't figure me out
But you always wanna know what I was about
I wish you'd hold my hand when I was upset
I wish you'd never forget the look on my face when we first met

I wish you had a favourite beauty spot that you loved secretly
'Cause it was on a hidden bit that nobody else could see
Basically, I wish that you loved me
I wish that you needed me
I wish that you knew when I said two sugars
Actually, I meant three

I wish that without me your heart would break
I wish that without me you'd be spending the rest of your nights awake
I wish that without me you couldn't eat
I wish I was the last thing on your mind before you went to sleep




Kate Nash Nicest Thing

-

Godmorgon,
Idag ska jag till skolan, fast klockan 10 ska jag till ungdomsmottagningen så jag missar typ tre lektioner, det är chill. Slutar runt tre så vi hörs då, för just nu har jag inte så mycket att säga.
PUSS

She makes donations at the Tiffany's

Jag känner mig tom på ord utan att veta varför, eller, egentligen vet jag väl varför, men jag orkar inte riktigt tänka så långt. Just nu har jag noll känslor, vilket är skönt, för glädjen har inte tillbringat så mycket tid med mig på sistonde.
Nu ska jag försöka sova, i hopp om att inte somna in gråtandes för en gångs skull.
PUSS

Det kallas chocktillstånd när tankar känns och skär som bitar av glas

Nu ska jag ut och gå
Möta en betydelsefull person (!) och prata lite. Vet inte hur mycket mer jag kan blogga idag, men det märker vi.
PUSS


Onödig information punkt se

Nu är jag i början på min sjunde låt på min kära Billy Talent lista på spotify, och än så länge har det inte varit någon reklam. Alls.

Jag lägger defenetivt detta inlägg i kategorin "crap".


I got the Devil on my shoulder (over and over)

Sitter i soffan och lyssnar på Billy Talent och äter kladdkaka. Fan, vilka flashbacks från Peace & Love 2010 man får alltså, underbart. Är fett duktigt förresten för hur stort mitt röksug än har varit har jag inte rökt på (snart) en vecka.
Latero

MIN ÄLSKADE 15-ÅRING


GRATTISGRATTISGRATTISGRATTISGRATTISGRATTISGRATTISGRATTISGRATTIS!!
Min underbara, fina, fantastiska vän. Du har en enorm betydelse i mitt liv, du är allt. Jag vet inte hur jag ska tacka dig för att du alltid, alltid finns där. Jag vet att jag verkligen kan lita på dig och det är en av dom bästa sakerna som hänt i mitt liv, någonsin. Och det absolut bästa är att jag v e t, jag är helt säker på att det ALLTID kommer vara vi. Du och jag, Cecili@ och S&fia. Jag älskar dig, du anar inte hur mycket. Det går inte att förstå! Du är värd guld och så mycket mer.
Hjärtat, ha det awesome idag, på DIN dag!!
Du är ljuset i mitt liv. ♥

And the rain fell down it was a rainy day

Jag är hemma idag, det är skönt. Ska typ ställa mig och steka pannkakor bara för att jag har tid, sen ska jag sätta på nån U2 skiva på pappas högtalare för x antal hundratusen, tror det blir The Joushua Tree. Livet suger men jag ska försöka njuta av den här dagen.
PUSS


JUST NU (tyvärr)

   

     

Jag är uttråkad och det var nyss någon som knackade på mitt fönster så nu ska jag kolla om denna person har cigg, har dock ingen aning om vem det är än. Heidooo


Overdosing with you

Skolan gick snabbt. Träningen gick dåligt, jag hade ont.
När jag kom hem stod det en ny dator och väntade på mig, tack pappa, antar jag. (Jag hatar den). Nej, det där var taskigt sagt, jag skulle bara lite hellre sitta med en Mac just nu.
Imorgon ska jag sova. Länge. Skolan in my ass, inte imorgon. Pallante bry mig.
PUSS

So far away, but still so real

Godmorgon folket, jag sitter i skolan, är själv förvånad. Slutar snart NO:n och snart har jag fotboll, och jag ska vara med på den, ännu mer förvånad. Men först ska jag ut och röka, fan man kan ju inte bara vara bra här i livet.

Vi hörs i eftermiddag eller nåt, om jag får igång internet.
PUSS

-

Varför blir inte fetstil fetstil när det publiceras? Nu blir jag arg.
(observera att allt detta stod i fetstil)
Fast råkade tänka tillbaka på Winnerbäck live och Peace&Love 2010, då blev jag lite gladare. Kanske lite.


If I go crazy then will you still call me superman?

I'm back, vet dock inte hur länge, kanske en vecka den här gången? Framsteg ju. Mycket har hänt sen sist och inget av det tänker jag ta upp här, kan ni glömma. Denna natt är svår, den är jobbig, jag har en enorm lust att kedjeröka x antal ciggaretter men nej, för jag har slutat. Varför vet jag inte, och motivationen är borta, så imorgon lär väl det ändras, men vi får ju se.

Jag vet inte vad som håller mig vid liv just nu men det löser sig, det gör det alltid. Allting ordnar sig, den har jag hört massor av gånger, för många. Designen ska självklart ändras för sommaren har svikit oss och hösten är här, men jag ser det positivt för jag fyller år om 20 dagar (y)

Nu ska jag byta låt på spotify och sen kanske sova, får se, min lärare hade ju tänkt ringa hem till mig förra veckan för att jag var så trött, kan bero på att jag dygnade tre av fem nätter, men men, smällar man får ta.

Onödigt lång inlägg men det var ju ett tag sen så nu får det fan ta och vara okej.

PUSS


RSS 2.0