what to say, what to do..

jag hatar det här, hatar det. att må så himla dåligt, att ha så himla många chanser på sig att berätta det som får en att må en dåligt till en person som man nästan är säker på skulle få en att känna sig bättre. att man trodde man hade en trogen vän som älskade en, men som hugger en ryggen. så fort man vände ryggen till, och till honom.. just honom. det värsta, att jag inte började berätta. varför sa jag det inte bara. VARFÖR.

jag fattar inte, hur lyckades jag. hur lyckades jag dra mig ner i den här sktien? har fan mått dåligt i två år. helt sjukt. nu har skolan börjat och nu går jag iaf med mina bästavänner som jag VET att jag kan lita på. 110%. hatar att jag flytt hela sommaren, för den skiten får jag ta nu. 1 år.

nu åker jag till donken med en av mina tre absoluta bästa bästavänner. ingen eller inget slår dom. aldrig.

Everyday I see my dream

Imorgon bitti klockan åtta (!!!) åker jag till dank (danmark) med laget, wiho! Träningsläger liksåm. Hemma söndag, och på måndag börjar skolan -.- Men ny skola iaf heyej! DÅ börjar jag blogga ordentligt, hihi. Puss på er

-

kom igen vafan, nu är jag inte med längre. Statistiken boiiis and gurls?

Jag ska fixa internet till min dator.... J...

Jag ska fixa internet till min dator.... Jag ska...


Babes, är hos mami just nu, håller på a...

Babes, är hos mami just nu, håller på att packa upp och så eftersom vi nyss har flyttat. Jag har ju inte varit här på ett tag så internet har inte installerats till min dator än, därför har jag inte bloggat under kvällen, men jag fixar det imorgon eller ikväll, promizzzz as usual! ttyl peeps


Stekardrog


Hej här kommer segertåget rullar in som technodromen
tryck på play du sätter på den, dansar som på – ähh vi kör igen
Hej här kommer segertåget rullar in som technodromen
tryck på play du sätter på den,  dansar som på technodroger

The Red Jumpsuit Apparatus


Youre Guardian Angel

Face Down

bezsta!



"Dom har ett aquarium där inne"

"Okej"

"Med fiskar i eller?"

"Nä med bajskorvar ditt jävla pucko"


Teenage pornstars, living for nothing now, nightlife baby!

varför är det alltid så helvetes svårt att bara stänga av tven, logga ut från facebook och städa när man vet att det tar mindre tid än en halvtimme? sick duuude!



mitt rum just nu... :(


Next: Breakfast!


Damn, sexigt streck i pannan eller hur?

Musicccccc dudes!


Om du lämnade mig nu



Elegi


Ursäkta mig för att jag inte filmat awesome, men excuse me som om jag tänkte på det då liksom?

Lars Winnerbäck live @ Långholmen 2010



Countdown...














♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Nånting och tro på nåt som tog mig upp en bit över noll

Godmorning peeps !
Wu? Jag sitter här, hungrig som fan men orkar inte flytta på mig, för det gör så jäkla ont i heeela kroppen. det är fan stört alltså.

jamen vad händer idag då? Jo jag ska städa rummet här och sen åka till mamma. Kul eller hur? Men skulle ändå inte orka göra något annat haha, pathetic (okej det kanske inte passade in men jag hade lust att skriva det, höööhöh)

Nu ska jag lägga upp bilder från igår, TACKA MIG!

Dudes, forgive me! Men jag är så jäkla ...

Dudes, forgive me! Men jag är så jäkla trött och jag har ont i hela kroppen, har fan haft träningar hela dagen igår och idag. 7 och en halv timmes fotboll sammanlagt på två dagar. Kan fan inte ens bajsa för jag har träningsvärk i magen :( (okej, to much information?) Meeen, winnerbäck var amazing, vad annars? Har bilder och filmer osv så det är najs. Nu ska jag sova, bloggar mer imorgon, promizzzz! Peace, love, bless


Say cheese!



outfit; jeans/chinos MQ, cardigan Spanien?, sjal Veromoda
Diadem Kicks, klocka Ur&penn, ringar


here we are, searching for the answer, but the fact is, there are no.

okej gals and boiis, jag bloggarååå. för eran skull (yeah right, som om jag skulle bry mig egentligen?) Nää men fan, hade lust bara. och då blire så!

Aja, bildbomben jag lovade er... Den kommer! Men tycker ni inte att jag istället lägger upp bilder från hela sommarlovet när skolan börjar? sounds awesome, right?

Iallafall. Ska snart åka in till stan, se winnerbäck live, wiiho! :D och några fler, ni vet den där saken som är på långholmen? Yea. Skulle egentligen åka fem men pappa kom nyss in i mitt rum med bara kalsonger så skulle inte tro det? haha, men iaf, nu ska jag fixa some stuff med bilder osv från kameran. PEACE

you and me are like fire and water

kul, verklien jättekul att jag skrev ett inlägg som var värsta långt och shit men näeee. internet ska självklart dampa. cpsak asså

Jag är kär. I marabou kokos.

Jag är kär. I marabou kokos.


i thought you was my lover

höhö, ja blogga vare ju. men nu åker jag till göteborg och datorn är med så det är chill asså! om ni ville veta behövde jag inte ens sitta på väskan för att stänga den idag. wooow, framsteg!

Godnatt

Godnatt


RSS 2.0